Referanser

“Anne tok tak i vår markedsføring og satte det i system. Hun følger opp planer og ideer på en ryddig og god måte. Hun har også kommet med gode ideer, i tillegg til råd og veiledning i forhold til tradisjonell markedsføring.

På faste møter setter vi sammen hennes markedsføringskunnskaper med vår bransjeerfaring. Hos Bilservicegruppen har hun fokusert på markedsføringshjulet og det digitale med Google som motor for å styre trafikk til vår hjemmeside. Dette kontrollerer Anne og rapporterer til oss på, så vi justerer på midler og tiltak for å øke trafikken.

Med Anne på lag kan vi bruke tiden vår på egen butikk og det vi kan best.”

Frank Martinsen

daglig leder, Bilservice Gruppen AS

Jeg jobber som helhetsterapeut og ønsket hjelp til markedsføring. Jeg kontaktet Anne og møtte en fantastisk blid, imøtekommende og positiv dame. Etter kort tid hadde Anne laget en ny hjemmeside og ny profil på Facebook. Hun har også kommet med flere andre gode forslag til markedsføring, blant annet sende ut nyhetsbrev, oppfølgingssystem og online booking. Jeg er veldig fornøyd med jobben Anne har gjort og kan virkelig anbefale henne til andre som ønsker fremgang i bedriften.

Bente Nerdal

Helhetsterapeut, Helhetsterapien.no

«Jeg tenker jo bare…. hvorfor har jeg IKKJE gjort dette for LENGE siden!  🙂

 Dette er perfekt – super side!!!

Skikkelig fornøyd – KJEMPEJOBB ANNE!!!!!»

Casper Noye

Håndverker, Vanaya.no

«I fjor høst startet vi en bobil- og caravanavdeling og i den anledning trengte vi å få markedsført dette i en oppstartsfase.Vi så også at vi trengte en total fornyelse av vår markedsføring. Anne hadde klare meninger om hvordan vi burde markedsføre oss i digitale kanaler, og hun er tydelig dyktig på digital markedsføring. Vi har merket stor forskjell i oppmerksomhet! 

Torstein Døvre

Daglig leder, ValdresBil

«Jeg jobber som Samtaleparter og Coach, og jeg elsker jobben min. Men som selvstendig næringsdrivende er det flere ting som jeg synes kan være utfordrende. Jeg ønsket meg noen som kunne hjelpe meg i jungelen av markedsføring – Annonsering på Facebook, oppsett av webinarer og jevnlig oppdatering av hjemmesiden min.  Heldigvis fant jeg Anne! Hun er helt rå. Kunnskapsrik og utrolig flink til å lære bort.  Hun ser hva som er viktig å ha i fokus, og hjelper meg med å holde trykket oppe. Takk og pris for at jeg møtte deg Anne!»

Anne-Kjersti Nymo

Coach og samtalepartner, Awareness