Referanser

Driver du en egen bedrift og synes det er vanskelig å finne frem i den digital «markedsføringsjungelen»?

Ønsker du å unngå å bruke masse tid på tekniske ting?

Vil du ha en profesjonell hjemmeside som gir kundene et godt førsteinntrykk?

 Vil du komme raskt i gang med annonsering – mot de kundene som søker etter det du tilbyr?

-> Med meg på laget får du en «digital potet» med all kompetansen du trenger i èn person!

Så kan du heller bruke tiden din på det du er best på.

Jeg har erfaring fra mange ulike bransjer, og vet at det alle trenger er å få resultater av markedsføringen!

Les nedenfor tilbakemeldinger jeg har fått fra mine kunder 🙂

Vi måtte ha en stødig rådgiver på marked, og spesielt innenfor digital markedsføring. Anne ble vår partner på dette og hun forstod hva vi trengte.

At hun også kunne lage vår nye hjemmeside var et stort pluss! Vi gleder oss over samarbeidet og ser frem til fortsettelsen.

Åsmund Voster

Daglig leder, Butler Solutions AS

Anne er vår innleide markedsrådgiver og oppdaterer hjemmesidene, annonsekontoer, lager innlegg til SoMe og andre ad hoc-oppgaver etter behov.

Med Anne på lag kan vi bruke tiden vår på egen butikk og det vi kan best.

Frank Martinsen

Daglig leder, Bilservice Gruppen

Vi har benyttet oss av Anne nå i ca 1 år. Etter vi kom i kontakt og hun tok over jobben har vi fått en flott hjemmeside og god økning i omsetningen på grunn av god markedsføring. Anne er dyktig og vet godt hva hun driver med. Anbefales på det sterkeste hvis du noen gang har behov for en punktlig markedsfører.

Sara Bedzeti

Daglig leder, Renholdsteam AS

Jeg er kjempefornøyd med min nye hjemmeside som Anne har laget. Hun er rask og effektiv, kommer med gode ideer, og er i tillegg veldig hyggelig. Jeg anbefaler Anne på det varmeste ????.

Christine Eriksen

Ernæringsterapeut, Christinedortea.no

Jeg ønsket meg noen som kunne hjelpe meg i jungelen av markedsføring – annonsering på Facebook, oppsett av webinarer og jevnlig oppdatering av hjemmesiden min.  Heldigvis fant jeg Anne! Hun er helt rå. Kunnskapsrik og utrolig flink til å lære bort.  Hun ser hva som er viktig å ha i fokus, og hjelper meg med å holde trykket oppe. Takk og pris for at jeg møtte deg Anne!

Anne-Kjersti Nymo

Samtalepartner og coach, Awareness

Markedsrådgiveren har hjelpt oss med å lage ei flott og oversiktleg heimeside som kan sjåast på pc, mobil og nettbrett. Siden er enkelt bygd opp for kunden slik at den skal vere lett å manøvrere seg igjennom. Vi er super fornøyd med Anne og utforminga av designet på sida. Er oversiktelig og ryddig laga til.
Anne er rask på å svare på tilbakemeldinger enten på telefon, sms eller mail,  fagleg dyktig, løysningsorientert og kjem med mange gode ideer i forhold til å få framdrift og sluttføre heimesida.
Har også hjulpet oss med Google annonsering, dette funker utmerka og vi er godt fornøyd med Markedsrådgiverens totale engasjement.
Kim Are Jacobsen

Naprapat, Florø behandlingssenter/Engen treningssenter

Vi trengte en total fornyelse av vår markedsføring.  Anne hadde klare meninger om hvordan vi burde markedsføre oss i digitale kanaler, og hun er tydelig dyktig på digital markedsføring. Vi har merket stor forskjell i oppmerksomhet!

Torstein Døvre

Daglig leder, Valdresbil AS