Få en profesjonell nettside!

Vet du at 7 av 10 potensielle kunder ser etter informasjon om bedriften din før de kontakter deg?

En profesjonell nettside er selve grunnmuren til all annen digital markedsføring! Det er viktig å gi et profesjonelt førsteinntrykk – og være relevant og tydelig for kundene.

Jeg lager en responsiv og SEO-vennlig nettside basert i WordPress (verdens aller mest brukte web-plattform) med et profesjonelt design. Vi blir enige om de beste valgene for menypunkter basert på SEO. Du kan få råd & tips om tekst, bilder og innhold hvis du ønsker.

nettside i responsiv design

inkl. Søkemotoroptimalisering – SEO

For å bli mest mulig synlig i Googlesøk er det om å gjøre å finne de søkeordene kundene dine bruker.

Det neste er å sette inn disse søkeordene på riktig måte på nettsiden din, (og i annonsene.)

Jeg kan hjelpe deg å finne de mest relevante søkeordene for din bedrift.

Hjelp med tekst?

Det første du bør tenke på er at nettsiden din skal presentere deg, din bedrift og dine produkter eller tjenester på en profesjonell måte.

Jeg har lang erfaring i ulike tekstutarbeidelser, og kan bidra til å formulere og ikke minst finne søkeord som kan være smart å bruke.

Alt dette og mere til kan du få hjelp med.

Så kan du heller bruke tiden din på det du er god på!

Noen av nettsidene jeg har designet:

Renholdsteam hjemmeside
Renholdsteam hjemmeside

Vi måtte ha en stødig rådgiver på marked, og spesielt innenfor digital markedsføring. Anne ble vår partner på dette og hun forstod hva vi trengte.

At hun også kunne lage vår nye hjemmeside var et stort pluss! Vi gleder oss over samarbeidet og ser frem til fortsettelsen.

Åsmund Voster

Daglig leder, Butler Solutions AS

Markedsrådgiveren har hjelpt oss med å lage ei flott og oversiktleg heimeside som kan sjåast på pc, mobil og nettbrett. Siden er enkelt bygd opp for kunden slik at den skal vere lett å manøvrere seg igjennom. Vi er super fornøyd med Anne og utforminga av designet på sida. Er oversiktelig og ryddig laga til.
Anne er rask på å svare på tilbakemeldinger enten på telefon, sms eller mail,  fagleg dyktig, løysningsorientert og kjem med mange gode ideer i forhold til å få framdrift og sluttføre heimesida.
Har også hjulpet oss med Google annonsering, dette funker utmerka og vi er godt fornøyd med Markedsrådgiverens totale engasjement.
Kim-Are Jacobsen