Hvordan markedsføre en bedrift?

hvordan markedsføre en bedrift

E-postmarkedsføring

Vet du at E-post er en av de beste kanalene når det gjelder markedsføring? Det er kommet mange regler om leverandører og GDPR, men det er likevel mulig å sende ut nyhetsbrev sålenge du sørger for å følge reglene.

Facebook / Instagram Business-side og annonsering

For å øke synligheten er det viktig å ha en bedriftsside. Hvis du ønsker kan du få hjelp med tekniske, og opplæring i å finne publikum, lage annonser og bilder og tekst som er tilpasset målgruppen din.

Google Analytics

Du må ikke ha GA, men jeg anbefaler det for at du skal kunne se hvilke sider som blir besøkt, og ikke minst hvor de besøkende kommer fra. Da er det lurt å gjøre mer av det som skaper mest trafikk.

Hjemmeside

Du vet at 7 av 10 potensielle kunder ser etter informasjon om deg før de kontakter deg?

En profesjonell hjemmeside er selve grunnmuren til all annen digital markedsføring! Det er viktig å gi et profesjonelt førsteinntrykk – og være relevant og tydelig i tekst og bilder.

SEO – søkemotoroptimalisering

«Alle» snakker om Facebook – men minst like viktig (om ikke viktigere) er det å være synlig på Google! På Google kan du gjøre mange grep for å komme høyere opp på siden når noen søker etter akkurat det du tilbyr. Jeg kan hjelpe deg å lage en strategi for hvordan du kan komme høyere på rankingen.

Google-annonsering

På samme måte som med hjemmesiden vil annonsering på Google hjelpe deg å bli raskere synlig. Her baseres visning av annonsen din på hva potensielle kunder har søkt etter. Dermed er de også mer kjøpeklare når de kommer inn på hjemmesiden din.

Du bør vite hvor du skal

DEFINER DINE MÅL OG MÅLGRUPPER

Finn ut hva du vil – og hva målet ditt er, og lage en plan på hvordan du skal komme dit.

Hvilke – og hvor mange kunder har du tenkt å nå? Hvilke muligheter har du i markedet?

øv på gjennomføringsevnen

Aktivitetsplan tilpasset deg og dine muligheter

Har du laget en plan? Det er de små stegene hver dag på veien til målet ditt som er viktig. Lag en plan med mål som er realistiske og målbare.

Ønsker du hjelp til hvordan du kan markedsføre din bedrift?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!