Få en lekker, profesjonell og responsiv hjemmeside.

Gi et godt førsteinntrykk!

 

 

Bli synlig med en søkemotoroptimalisert hjemmeside!

Vet du at 7 av 10 potensielle kunder leter etter informasjon på nettet før de kontakter deg?

En profesjonell hjemmeside er selve grunnmuren til all annen digital markedsføring! Det er viktig å gi et profesjonelt førsteinntrykk – og være relevant og tydelig for kundene.

 

Ja takk!

Du får:

En responsiv og SEO-vennlig side laget i WordPress på fem sider med et profesjonelt design. Vi blir enige om de beste valgene for menypunkter, og du får råd & tips om tekst, bilder og innhold forøvrig.

Jeg har lang erfaring i å skrive tekst for web og kan bidra til å formulere og ikke minst finne søkeord som kan være smart å bruke.

Økt gratis synlighet

Søkemotoroptimalisering

For å bli mest mulig synlig i Googlesøk er det om å gjøre å finne de søkeordene kundene dine bruker. Det neste er å sette inn disse søkeordene på riktig måte på hjemmesiden din (og i annonsene.)
Jeg kan hjelpe deg å finne de mest relevante søkeordene for din bedrift.

Ny hjemmeside for kun kr. 12.500,-

Ekskl. mva. 

 

 

Om Anne / Markedsrådgiveren

Jeg har god forretningsforståelse og solid erfaring med å skape kommersielle resultater i digitale kanaler. Ved siden av lang utdannelse innen markedsøkonomi, markedsføring og kommunikasjon og sertifisert digital markedsfører, har jeg også lang erfaring med markedsføring. Jeg behersker WordPress (hjemmeside), Google Analytics, Google Ads, Facebook Ads, e-postmarkedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO), innlegg i SoMe

Jeg liker å ha det gøy på jobb, hjelpe andre og dele min kompetanse. Er utdelt med en god dose nysgjerrighet, kreativ og liker å lære nye ting. Jeg er engasjert, proaktiv og tør å utfordre det etablerte.

Gå til hovedsiden her.

Dette sier noen av mine kunder:

«Vi måtte ha en stødig rådgiver på marked, og spesielt innenfor digital markedsføring. Anne ble vår partner på dette og hun forstod hva vi trengte.

At hun også kunne lage vår nye hjemmeside var et stort pluss! Vi gleder oss over samarbeidet og ser frem til fortsettelsen.»

Åsmund Voster

Daglig leder, Butler Solutions AS

Jeg tenker jo bare…. hvorfor har jeg IKKJE gjort dette for LENGE siden!  🙂 Dette er perfekt – super side!!!

Skikkelig fornøyd – KJEMPEJOBB ANNE!!!!!

Casper Noye

Håndverker, Vanaya.no

Jeg er kjempefornøyd med min nye hjemmeside som Anne har laget. Hun er rask og effektiv, kommer med gode ideer, og er i tillegg veldig hyggelig. Jeg anbefaler Anne på det varmeste 😊.
Christine Eriksen

Kostholdsveileder, Christinedortea.no

Renholdsteam hjemmeside

Digital annonsering

For å bli mest mulig synlig i Googlesøk er det om å gjøre å finne de søkeordene kundene dine bruker.

Det neste er å sette inn disse søkeordene på riktig måte på hjemmesiden din og i annonsene.

Jeg kan hjelpe deg å lage digitale annonsekampanjer på Google, Facebook/Instagram og LinkedIn.