Å vise frem menneskene i bedriften er det viktigste du kan gjøre for å skape tillit og troverdighet. I kombinasjon med:

✅ profesjonell nettside
✅ søkemotoroptimalisering
✅ betalt annonsering
✅ innhold som gir nytte og verdi
✅ og litt annen markedsføringsmoro – så er du langt på vei :D!

Jeg hjelper små og store bedrifter med markedsføring – og å bli mer synlige på nett 🎯

👉 Jeg kan gjerne være din markedsansvarlige fast eller for en avtalt periode.
Det er gøy og spennende å jobbe med oppgaver som å sette opp og designe nye nettsider, finne «riktige» bilder og tekst for den digitale annonseringen, lage godt innhold til sosiale medier, innholdsmarkedsføring, søkemotoroptimalisering (SEO) og Google-annonsering.

Faglig bakgrunn

🎓 Faglig fundament har jeg fra masterutdannelse innen markedsføring og kommunikasjon både fra BI, og en rekke andre kurs.
Mikset med variert markedsføringsbakgrunn fra både store og små bedrifter, får du allsidig kompetanse samlet i én person. Da unngår du flere ulike kontaktpersoner, og oppdraget blir gjort effektivt og smidig.

Mental trener og coach

💬 Jeg er opptatt av kommunikasjon og relasjoner, er nysgjerrig og interessert i å lære noe nytt. For et par år siden startet jeg derfor på utdannelse til profesjonell coach, og er nå under sertifisering. Det er veldig nyttig kunnskap som jeg kan bruke i både markedsføringssammenheng og som personlig coach.

👉 Driver du en liten bedrift og søker en erfaren sparringpartner innen valg av markedsføringsstrategi og videre utvikling og måloppnåelse, tilbyr jeg businesscoaching (nytt 2024). 〽️

👉 For deg som ønsker en samtalepartner for livets utfordringer tilbyr jeg personlig coaching -for tiden til en veldig god pris. 〽️

Bred arbeidserfaring og livserfaring har gitt meg forståelse og kunnskap om ulike utfordringer og problemer, og jeg har vært med på livets opp- og nedturer. Jeg er kreativ og vil finne de riktige verktøyene som leder til din endring, om det er å nå et mål, finne hva som er viktigst for deg – eller mindre tankesurr. 💁‍♀️

Jeg vil være støttende og utfordrende – med et glimt i øyet. 😉

Kanskje vi snakkes?